Youtube

Jag och min kompis Linnea tycker om att titta på youtube videos, när folk sitter framför en kamera och pratar, ni vet ;) .  Så vi tänkte starta en egen "collab channel". Jag har ju redan youtube men där lägger jag ju bara häst videos så detta ska bli riktigt kul. Vi har inte pratat  egenom detta men om vi ska vara någon dag så kan vi ju bestämma och så. Så om detta blir av så kommer jag nog lägga ut videosarna här, är super taggad! Ni får ha det så bra, så länge! Kram.
( Vadå flum bild? haha)
 

I am never gonna look back , no, I am never gonna give it up, no

Igår red jag el Fläcko och hade på mig mina nya underbara ridstövlar. Har aldrig haft stövlar förut bara vanliga ridskor, och kände mig så fancyyy. Hahha jätte fåningt men ändå! Neh men det gick bra och kände mig nöjd. Idag gick jag hem från skolan för kände mig sådär pga min förkylning. Hoppas på ridning imorgon och blir nog en häst som är rätt "enkel" att rida, typ Fläcken eller Robin. Blir så trött av att rida Hux även om jag vill rida honom imorgon. Men vi får se, vill nog ha Robin. Har inte ridit han på jätttttttte länge. 
Kram.
Finaste fläcken på bilden.
 

Halvt sjuk halvt bra

 
Är så förkyld borde egentligen vara hemma och inte i skolan men vill så gärna rida för har nya ridstövlar så tvingade mig till skolan. Jag rider nog inte Hux idag då jag inte är på topp för han känner av när man inte orkar och då får han övertaget. Så blir nog Fläck eller Claes för det var ett tag sen jag red på söta Classicer. 
 
Kram.