En inspiration till mig

Den här skådespelaren känner nog många igen från Glee? Hon är verkligen en idol till mig. Hon är såå fin och verkar alltid så glad. Hon sjunger även jättebra!!


Människor kan vara så elaka

Fått meddelanden från en vän om att folk (anonyma) skriver att hon är ful taskig mm, på en av hennes kompisars ask. Tänk att folk kan vara så elaka? Ni som får stå ut med allt hat,  ni är så otroligt starka. Kram.  

Ridningen igår!

Jag red ju igår och jag valde Fläcken!  Vi började med att rida fram de och så, han stannade några gånger för att pröva mig men gick bra. Sen när vi hade värmt upp i alla gångarter gjorde vi en övning. Man skulle flytta skänkel vikning från varje hörn. Och sen  skulle man ställa de utåt, gå ut på fyrkantspåret, skänkel vikning in igen och sen skänkel vikning ut. Han gick i form nästan hela tiden :) - vi jobbade i skritt-   Sen gjorde vi en annan övning på ena långsidan skulle man göra skänkel vikning i trav, och sen på andra långsidan skulle man göra 1 serpentin i trav. Han gick bra där också, han gick i form nästan hela passet, i skritt, lite i trav men gallopen får man öva på. Jag är i allafall jätte nöjd!
Förresten igår firade jag och Hux 5 månader tillsammans, Så han fick godis och en ny grimma.