Jag ska vara bra för dig.

Hello there!
Vad händer ute i världen? Själv ska jag packa för jag ska till Greeeeeekland! Ska bli kul, kommer ta med kameran så jag kan ta lite bilder. Jag hoppas Grekland komer bli som jag tror med klarblåa hav och de vita husen uppe i bergen. Jag tror det kommer bli mysigt!
 
Lite häst update. Hux är ju borta i tre veckor som ni vet, men idag är andra ridlägret slut på ridskolan så idag rids alla andra hästarna som är kvar i stallet ut till betet! Ska bli såååååå mysigt att ha de där ute. Jag längtar tills Hux ska dit. 
 
Det är väl allt som hänt nu. Just det! Har en ny datoooor! Skönt..
 

When your good isn't good enough

Förlåt förlåt förlåt förlååååt.... 
Ämne min dator dog så vi måste köpa ny och min padda brukar vara fett konstig när jag går in på blogg.se och blogga från mobilen går inge bra alls..
 
Vill ni ha lite update? Jo såhär är det igår åkte jag ner till stallet. Hux stog och blev skodd så jag gick och mocka åt honom. Sen efter en stund gick jag och kolla om han var klar och då stod Anna (min ridlärare) och duscha honom. Så då fick jag stå och hålla i honom då han vägra stå still sen gick jag och lämnade Hux i hans Box och det första han gjorde var att rulla...... Hahha så började borsta honom men eftersom det är ridläger så var ingen häst inne förutom han så han fick panik och bockade och stegrade så jag gav helt enkelt upp. Sen kom Anna och sadlade honom och red han och idag åker Anna och Hux iväg på en ridkurs för ridlärare så Hux kommer vara borta i tre veckor nu. Jag åker till Grekland en vecka på torsdag. Och sen ska jag väl åka och hälsa på hästarna på betet också! När Hux kommer hem så släpps han också på bete. Det är väl allt som har hänt nu tror jag..
 
kram!