But I am tired of going on without believing

Hej!
Denna dag har vart väldigt bra, det bade med att jag nästan dog för jag skulle ha No redovisning men det gick faktiskt riktigt bra! Alla i min grupp var jätteduktiga och jag känner mig nöjd. Efter skolan åkte jag hem och jag och mamma gjorde kola kakor som vart jättefula men jättegoda haha. Sen har jag rensat MASSOR i mitt rum så det vart snyggt och just nu gör jag inget särskilt har pluggat lite spanska och ska kolla på Glee snart, sen ska jag och mamma titta på Familjen Annorlunda haha. Kram!
Världens bästa hästar får stå för bilden

How could you leave me this way?

När man förlorar en nära vän så är det värsta att du tror att en dag ska jag glömma detta. Jag ska glömma bort hur det kändes att krama dig eller se ditt ansikte. Hur det kändes att vara med dig att man en dag bara glömmer allt det där. Det är en läskig tanke, en tanke man inte ens vågar tänka. När Prancer dog så tänkte jag mycket på honom och på dagen han dog. Nu tänker jag på när han sprang fram till mig i hagen eller gnägga när jag kom och hur härligt det var att vara med honom. Och liksom det är jobbigt att gå igenom detta men om jag hade vetat att Januari 2013 då kommer Prancer dö och jag hade haft ett val att sköta honom eller inte göra det för att slippa gå igenom detta så hade jag valt att skötit honom. Jag ångrar inte en enda minut som jag  var med honom. Han och jag vi var bästa vänner och är fortfarande. Och jag är så glad att jag fick träffa en sån fantastisk häst.
 
Men idag när jag kramade Carpe Diem och blundade och föreställde mig att jag kramade Prancer. Det gick inte för Carpen kändes inte sådär mjuk och ändå muskulös som Prancer var. Och när jag pussa Carpen kändes det inte som när jag pussade på Prancers mule den kändes inte sådär silkeslen.
Och jag har inte glömt bort hur han såg ut eller hur han kändes men det ändå lite läskigt att tänka på det. 
 
 

You wanna know what thats like?

Denna vecka är det inga nationella och inga prov ( vad jag vet haha) men idag har jag redovisning är rätt så nervös men sk bli skönt att få det gjort. Jag tänkte berätta om Veckans planering
 
Måndag: Ingen innebandy, plugg
Tisdag: Stallet sköta Hux
Onsdag:Plugg och sen innebandy
Torsdag:Plugg och rida
Fredag:Inget särskilt
Lördag: Rida och sköta Hux
Söndag: Sköta Hux.
 
Känns inte som nåt speciellt händer denna vecka sen kanske planerna ändras men så ser de ut just nu! Ha en bra måndag nu!
 
Bild från när jag och Linnea var på Melodifestival genrepet, super häftigt!