I`m there in the water still looking for ya.

Hola hola!
Idag är det söndag för er som inte vet. Söndag är lika med stalldag för mig. Ska till Hux, som nuförtiden står i det nya stallet.(!!!!!) Ihhhh det är såå fint så ni inte fattar det. Hux var jätteduktig igår när jag ledde in honom i det ny stallet och sen stod han bara och åt i boxen. Vissa hästar stog bara och skrek, särskilt Brandon men efter ett tag kommer de nog vänja sig. 
 
Sedan ska jag väl hem och sen tillbaka till stallet igen för grillkväll. Hoppas ni får en bra dag, puss o kram.
 

Goodness gracious.

Man måste vara såå cool hela tiden och perfekt. Men Perfektion existerar väl inte? I mina ögon så är perfektion bara något vi alla vill ha men inte kan ha. Perfektion är inte att vara snygg och låtsas vara dum bara för rolighetens skull. Nej perfektion är något större, mycket större. Perfektion är att inte vara självisk, att för en gångs skull bara bry sig om människorna omkring oss. Perfektion är att se allt bra i alla istället för det dåliga. Perfektion är att älska dig själv tillräckligt mycket för att kunna älska någon annan. Och perfektion är att ha det bästa självförtroendet på ett bra sätt. Självförtroende är inte att tänka att de kommer inte gilla mig utan självförtroende är att tänka på att jag kommer klara mig även fast de inte tycker om mig. Det.Är.Perfektion. Perfektion definerar inte någons utseende. Perfektion är hur du är och hur du kommer vara till alla levande varelser.
Goodness gracious I can`t seem to stop calling you up.
 

She don`t even wants to speak to you

Hola på er! Hur går det? Här går det bra minsann. Sista veckorna innan sommarlov nu, sköönt. Igår var jag och kollade på pay & jumpen som var i stallet och hade med mig kameran och hann bara fota framridningen innan min kamera sa till om att mitt minneskort var trasigt och ej kunde användas, suck... Den gör så typ en gång i månaden och sen funkar det, as konstigt. 
 
Idag hoppade jag Hux utomhus och det gick såå bra till slut. Började med att han var lång och inte lyssna så mycket på mig men sedan kom han upp med huvudet och lyssnade mer på mig och då gick det toppen! Imorgon flyttar vi in hästarna i nya stallet och jag kan inte vara mer exited. Har inte fått sätt det nya stallet inifrån än så det ska bli kul!!! Hoppas ni haft en bra dag och får en bra helg, puss. Här får ni lite bilder från gårdagens pay & jump.