I got a plan to get us out of here

Åhh vad jag inte tycker om att gå till skolan. Jag gillar inte den jag är i skolan. Klagar på allt och känner mig irriterande mot andra. Jag känner mig alltid så mycket osmartare än vad alla andra är även fast det kanske inte är sant. Det är bara en känsla jag inte kan skaka av mig särskilt på fysiken. Jag förstår ingenting på fysiken. Vad är detta,varför gör vi det. rnnjjfifioioiorijoijosnwnjwnoosv. bajskööööörv. vet inte varför jag skrev detta som vanligt. hajdoooooooooooooooo.
 

Come up to meet you

"Tell you I´m sorry,you dont know how lovely you are."
 
Det är något med låten "The Scientist" av Coldplay som alltid biter tag i mig varenda gång jag lyssnar på den. Jag vet inte riktigt vad det är med denna låt men det är som att den tar tag i mig och skakar om mig. Jag får samma känsla varenda gång och jag blir alltid lämnad med ett tom rum? Jag kan liksom inte komma på varför jag känner såhär. Det är som känslan man får varenda gång man ska resa nånstans och i bilen på väg till arlanda börjar får smått panik för att man glömt nåt. Varenda gång jag hör denna låt känns det som jag glömt något. Något viktigt. Eller så är det bara en helt fantastisk låt, who knows?
 
 

Patient

Jag är så trött på att gå till skolan o bara känna mig ful. Eller åh jag kan inte förklara känslan. Jag känner mig ändå rätt säker på hur jag ser ut och så men jag öhjebsdbejejejjeej bara tycker inte om mitt ansikte som jag säkert skrivit över hundra gånger här o jag är trött på det. Varför kan jag inte ha bra hy som alla andra bajs på detta asså.