And the oscar goes to.....

Emma Stone.
Inte Natalie Portman.
Inte underbara briljanta Natalie Portman.
Det gör inte så mycket även om jag själv tycker att Natalies skådespel i Jackie var så otroligt grymt fantastiskt jädrans bra. Hon var så bra och i mina ögon kan inte mycket slå det.
Men jag såg La La Land igår och jag förstår varför den blivit så känd.
Jag tycker Emma Stone är värd denna oscar det gör jag absolut. Hon var verkligen jättebra i La La Land och jag förstår att det måste läggas ner väldigt mycket tid och beslutsamhet för att göra en sådan roll som hon gjorde, där det hela tiden går från sång till repliker till svåra dansteg.
Det är två helt olika filmer med två helt olika karaktärer, Jackie och La La Land, och jag tycker att båda var lika bra på olika sätt.
Så jag tycker absolut att Emma Stone förtjänade denna oscar även om jag egentligen innerst inne hejade och hoppades på Natalie. Men vad gör det, det är två helt fantastiska skådespelare.
Jag vill också vinna en oscar, fy fan vad mäktigt asså.
 
Hihi har ingen aning varför jag skrev allt det där men det känns bra att få det ur mig hihi. Oscarsgalan betyder väldigt mycket för mig. Det är då alla dessa fantastiska skådespelare som jag ser upp till får credit för det fantastiska dem har gjort och det tycker jag är väldigt fint.
 

Oscars

Ikväll/inatt är det oscarsgalan och jag är så taggad.
Kommer inte orka kolla inatt men ska absolut se den imorgon.
Om inte Natalie Portman får en oscar för sin insats i Jackie så blir jag faktiskt väldigt ledsen.
Älskar oscarsgalan.
Älskar Alicia.