love

Stella och Astrid. Astrid och Stella.
Med er har jag nu spenderat 6 år av mitt liv. Det har varit 6 väldigt spännande år, 6 år fyllda med musik och dans och massor av skratt. Även om ni ibland går mig på nerverna så gör det inte någonting eftersom att jag själv går mig själv på nerverna.
 
Ni är två personer som gör mig så glada och ni är bland det finaste jag vet. Det gör mig ledsen att veta att jag inte kommer få se era sjungande ansikten varenda dag i skolan men det ska också bli kul att få se vad det ska bli av oss. För vad ska det egentligen bli av den adle trion? En ska bli läkare och bli galet förälskad i en super snygg kille som kanske också är läkare och alternativt konstnär på fritiden. Den andre ska satsa på musiken som spelar inom henne och följa sina drömmar. Den tredje, njaa lite oklart på den fronten men nånting flummigt lär det ju bli. Ingenting är säkert så vi vet ju inte vart framtiden tar oss.
 
Jag älskar er och jag älskar varenda minne jag har med er. Ni är blande dem goaste och härligaste människor jag någonsin träffat. 
 
Mitt favorit minne av oss tre......
Det måste nog vara när vi var och såg Coldplay. Eller nej kanske när vi skulle baka pepparkakshus och brände oss på sockret? Eller alla andra det finns för många hahha.
 
Och nu när jag har fått ut mig åtminstonde lite av dem sakerna jag kanske inte sa i verkligheten så avslutar jag detta inlägg. Och jag avslutar våra 6 år på fryx. Men våran vänskap fortsätter i all oändlighet hahha. Puss på er.
 

Kommentarer:

1 Stella:

Åååh jag älskar er så mycket!! Ni är världens bästa vänner!❤️❤️❤️❤️

2 Anonym:

Instämmer gusse och korven!❤❤

Kommentera här: